A KIBEV egy friss SANS kritikus kontroll publikációval, egy hatalmas meglepetéssel és nyereményjátékkal készül az ITBN-re.

Várunk Téged is 2019.09.25-26-án!

itbn2019 partnerkommunikacio hirlevel HUN 600x400 KIBEV 1

gif-image

 

Figyelem, közszolgálati információ! MiniDuke ügyben a Cert-Hungary-nél lehet bővebb információkhoz jutni a +3613012079 telefonszámon!

A Crysys-Lab is szívesen ad felvilágosítást (ha mélyebb információkra lenne szükség) http://crysys.hu/boldizsar-bencsath.html

A magyar szakemberek felveszik a „kiberkesztyűt”

Önkéntes Kibervédelmi Összefogás alakul egy lehetséges magyar kiberhadsereg támogatására

Az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) szakmai platform kezdeményezésére önkéntesekből álló összefogás alakul, amelynek tagjai olyan informatikai szakemberek, akik a rájuk bízott fontos vagy kritikus számítógépes rendszerek biztonsága felett őrködnek. A platform célja, hogy az indítványozók összehangoltan és professzionális módon tudjanak reagálni az ország kritikus vagy fontos infrastruktúráit érő kiberfenyegetettségekre- és támadásokra, hacker fenyegetettségekre, valamint segítséget nyújtsanak az állam számára az ország kiberterének védelmét megszervezni, akár egy esetlegesen felállítandó magyar kiberhadsereggel együttműködve. A civilkezdeményezés neve Önkéntes Kibervédelmi Összefogás, röviden KIBEV.