Az M1 reggeli műsorában az Internettel (kibertérrel) kapcsolatban lévő egészségügyi eszközök és az magánszemélyek egészségügyi adatainak biztonságáról Keleti Arthur az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás képviseletében beszélt. A riporter: Tari Titanilla.

KIBEV Mobileszkoz menedzsment es annak biztonsagi aspektusai v52015 márciusában Ádor István a KIBEV nevében tartott egy előadást a mobileszköz-menedzsmentről és annak biztonsági nézőpontjairól. Az előadás PDF formában itt található.

 

 

 

 Plakat ITBN 2015

 

Az idei ITBN-re időzítve a KIBEV ismét elkészítette a Kritikus Biztonsági Kontrollok magyar kiadású poszterét, amit innen lehet letölteni.

A KIBEV önkénteseinek munkájaképpen elkészült a hazai IT biztonsági eseményeket összegyűjtő eseménynaptár. Az eseménynaptárba olyan rendezvényeket gyűjtöttünk össze, amelyek közvetlenül nem kötődnek egyetlen gyártóhoz vagy szolgáltatóhoz sem és az IT biztonsági szakma érdeklődésére számot tarthatnak. Ha úgy gondolja, hogy a fentieknek megfelelő rendezvény maradt ki a listából, kérjük jelezze ezt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és megfontoljuk az esemény listára való felvételét.

Az eseménynaptárt innen lehet letölteni.